Waar kun je Tweedehands Merkkleding Online Kopen

Tweedehands Merkkleding Online Kopen kan op verschillende manieren. Je hebt natuurlijk de verschillende websites waar je tweedehands spullen en dus ook kleding kunt kopen. Maar er zijn ook speciale websites om online tweedehands merkkleding te kopen.

Waar kun je tweedehands merkkleding online kopen? Tweedehands Merkkleding kun je online kopen bij: The Next Closet, United wardrobe, Unique Designer Pieces, Rebelle, Abeltje, Marktplaats.nl, Facebook.

Tweedehands Merkkleding is prima online te kopen, maar het is wel opletten of het ook om echte merkkleding gaat. Merkkleding is duur en daarom is het een product dat ook veel na gemaakt wordt. Maar je wilt natuurlijk wel echte merkkleding en geen namaak.

Waar kun je tweedehands merkkleding online kopen?

Er zijn heel veel plekken waar je tweedehands merkkleding online kunt kopen, zoals bijvoorbeeld op een website als marktplaats.nl. Maar hoe weet je of het ook echte merkkleding is? Want er zijn op dit soort websites ook oplichters of handelaren actief die namaak merkkleding verkopen.

Als je niet echt merkkleding van namaak kunt onderscheiden, zou ik van websites als Marktplaats en Facebook wegblijven. De kans is anders vrij groot dat je opgelicht wordt. Je zult misschien wel een product krijgen, maar je hebt weinig zekerheid dat het ook echte merkkleding is. Als je wel precies weet waar je op moet letten, dan kun je om specifieke foto’s vragen, waar je de merkkleding aan kunt herkennen.

Maar dan nog is het heel moeilijk, want het kan wel een foto zijn die van het internet is gehaald die je krijgt. Het blijft altijd een beetje lastig om zonder echte zekerheid producten te kopen, die je wel moet betalen.

Je hebt ook webshops die als specialiteit hebben tweedehands merkkleding te verkopen. De keus is wel vaak minder. Het voordeel is wel dat je meer zekerheid hebt dan kopen op bijvoorbeeld marktplaats.nl en dat je sneller je bestelde merkkleding in huis hebt.

Een webshop die zelf de producten verkoopt, is er op ingesteld elke dag te verzenden. Als er bemiddeld wordt, zijn het vaak particulieren die een bestelling moeten wegbrengen en dat vaak niet direct doen. Een voorbeeld van een tweedehands webshop is abeltje.nl. Op het moment dat wij dit artikel schrijven, zijn er 117 producten online. Dat is relatief weinig, omdat het om verschillende producten gaat en je van een product meestal maar 1 maat hebt.

Een grotere website met tweedehands merkkleding is Unique Designer Pieces. De merkkleding op deze website is in het bezit van Unique Designer Pieces. Particulieren kunnen de kleding opsturen, brengen en in de buurt van Amsterdam, kunnen ze het zelfs ophalen. De verkoopprijs wordt door Unique Designer Pieces bepaald. 

De grootste online marktplaats The Next Closet

De website met de meeste tweedehands merkkleding is The Next Closet. Op het moment dat we dit artikel schrijven, zijn er 53.737 stuks merkkleding online. Dat is een gigantisch aantal tweedehands merkkleding. The Next Closet is echt een platform waar koper en verkoper met elkaar in contact worden gebracht.

The Next Closet functioneert als tussenpersoon en regelt de betaling voor koper en verkoper. Jij betaalt aan The Next Closet en de verkoper ontvangt het geld op een later moment van The Next Closet. Het voordeel is dat de verkoper pas zijn geld ontvangt als jij tevreden bent. Dus stel dat er niets wordt opgestuurd, dan krijgt de verkoper zijn geld niet en ontvang jij je geld terug.

Is het niet naar wens, dan ontvangt de verkoper ook zijn geld niet en moet eerst het probleem opgelost worden. Doordat er nu een neutrale derde partij tussen zit, heb je veel meer zekerheid dat je geen namaak of slechte merkkleding opgestuurd krijgt. The Next Closet controleert de tweedehands merkkleding op kwaliteit en echtheid, dat is wel erg fijn.

Kopen bij The Next Closet

Bij The Next Closet zie je een website met verschillende categorieën, het ziet eruit als een normale webshop. In een categorie vind je dan heel veel van de betreffende producten. Bijvoorbeeld in de categorie Jurken staan op het moment van schrijven 13.370 items. Die allemaal gaan bekijken is geen doen natuurlijk.

Maar er is ook een perfect filter systeem. Je kunt filteren op maat, merk, kleur, materiaal, conditie, prijs. Als je de kledingmaat ingeeft, filter je al heel wat weg. Als je daarna je favoriete merk selecteert, dan breng je het aantal items al snel naar beneden.

Zo kom je snel tot een jurk waar je naar op zoek bent. Stel je zoekt een jurk in de maat M en neemt als merk Armani, dan zijn er nog maar 16 items over. Je kunt natuurlijk een beetje spelen met de filters.

Filteren op:

  • maat
  • merk
  • kleur
  • materiaal
  • conditie
  • prijs

De verkoper van de producten wordt ook vermeld op de website. Ze noemen dit de kledingkasten (closet). The Next Closet kun je dus lezen, als dat de kleding van de ene kledingkast naar de andere kledingkast gaat. Mensen die van merkkleding houden, hebben natuurlijk meer merkkleding. Je ziet dat de meeste verkopers ook meerdere merkkleding items hebben.

Voor Nederland en België heb je geen verzendkosten, de kosten van het verzenden zitten al in de verkoopprijs. Als je bij meerdere verkopers je kleding hebt besteld, zul je ook verschillende zendingen ontvangen. De merkkleding wordt immers vanuit de verkoper verzonden en niet door The Next Closet.

“Tip: schrijf je in op de nieuwsbrief van The Next Closet en ontvang direct € 10,- korting”

The Next Closet heeft de mooiste kleding van o.a. Chanel, Louis Vuitton, Isabel Marant, Gucci etc. en alles is op kwaliteit gecontroleerd. De goedkopere merken ga je niet vinden, die worden niet verkocht. Bepaalde merken zijn uitgesloten, dus kunnen verkopers niet aanbieden. Het gaat bij The Next Closet echt om merkkleding en niet om de normale merken. Ze geven ook aan welke merken niet worden geaccepteerd op hun website.

Bekende merken bij The Next Closet:

  • Cavalli
  • Dolce & Gabbana
  • Donna Karan
  • Gucci
  • Helmut Lang
  • Prada
  • Saint Laurent Paris
  • Valentino
  • Victoria Beckham
  • Versace
  • Viktor & Rolf
  • Vera Wang
  • Yves Saint Laurent

Alle merken van The Next Closet zien, klik dan op de link, dan ga je naar de pagina met alle merken van The Next Closet. Niet schrikken, het zijn er echt heel erg veel.

Tweedehands Merkkleding en het Milieu

Wat mooi is aan tweedehands merkkleding, de kleding krijgt een 2e leven, dat is goed voor het milieu. Koop je tweedehands merkkleding, dan ben je duurzaam bezig. Om nieuwe kleding te kunnen maken is veel energie nodig. Alleen al voor het verven is heel veel water nodig. Bij tweedehands kleding is het hele proces om de kleding te maken al geweest.

Het kledingstuk heeft al een “leven” gehad, hoe kort ook. Het is natuurlijk zonde dat al de energie die gebruikt is om een kledingstuk te maken, voor maar een paar keer dragen is geweest. Het is dus geweldig dat zo een kledingstuk een extra leven krijgt, je draagt zo ook echt je steentje bij aan het milieu.

Op het moment van schrijven (maart 2020) geeft The Next Closet op hun website ook een aantal duurzaamheid cijfers aan, best wel indrukwekkend. Meer dan 50.000 kilo merkkleding heeft een nieuw leven gekregen.  6.305 liter afvalwater is de laatste 24 uur bespaard. Let op, de laatste 24 uur, kleding maken kost echt veel water. De laatste 30 dagen is er door het kopen van merkkleding in plaats van nieuwe merkkleding 4.591 kg CO2 uitstoot voorkomen.

Wil je nog duurzamer merkkleding kopen, dan kun je ook bij de merken selecteren op duurzame merken. Op de pagina merkenselectie van The Next Closet kun je dit aanvinken. Dan krijg je alleen (in groen) de duurzame merken te zien. Kijk zelf maar even op de merkenselectie pagina.

Enthousiast geworden, kijk dan zelf even op de website van The Next Closet.

Het bericht Waar kun je Tweedehands Merkkleding Online Kopen verscheen eerst op Webshopblog.

Waar kun je Tweedehands Merkkleding Online Kopen published first on http://7elementswd.tumblr.com/

Author: Philip Holt

If you want to keep up with the latest in web design, you have to be willing to study and learn on an ongoing basis. If you are a web developer or web designer, you’ll find a lot of useful tutorials and code snippets collection here. Furthermore, we also discuss more general topics of web design and how the role of a web designer has evolved over the years.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started